Kreu2018-05-25T18:21:38+00:00

PROFESIONISTË.

UniciPass nge një sistem të bazuar në algoritme inteligjente që u japin mundesinë profesionistëve dhe mbështëtesve të tyre të rrisin dhe të menaxhojnë besnikerinë e klientëve dhe antarëve të tyre.

Ne i ndihmojmë profesionistët të mbajnë klientët e tyre dhe të fitojnë klientë të rinj.

Mësoni më shumë …

INDIVIDË.

Sistemi i antarsimit dhe i kartave të besnikërisë UniciPass u jep mundesinë individëve të marrin njoftime bazuar në pikat e interesit dhe të akumulojnë pikë besnikërie në menyrë të drejtëperdrejtë në telefonin e tyre smartphone ose në faqen on-line.

Konsolido mardhënien me ofruesit!

Mësoni më shumë ..

POSTIMET E FUNDIT.

Një program besnikërie për kinematë

Një program besnikërie për kinematë . Në Francë ka pak më shumë se 2,000 kinema sipas një studimi qeveritar të vitit 2015, sot çmimi i një hyrje për një shfaqje filmike është rreth 10 € në cdo qytetet [...]