Legal2018-05-25T18:23:23+00:00

CILËT JEMI NE?.

UniciPass është një markë dhe një Sistem Wimifi  Telecom dhe shërbim Elektronik

Address: Rruga: Dritan Hoxha, Ndertesa 203, Laprake, Tirane-Albania
Tel: 00355 (0)68 20 59 505
Kodi Postar: 1023
NIPT: L41308007H

Publikimi
Publisher: Jean-Guillaume Dubuis
Copyrights: SARL Wimifi Systems Telecom and Electronics / UniciPass
Hosting: Wimifi

Informacionet nominale

Sipas ligjit 78-17 në lidhje me “Informatikën dhe Liritë” (neni 34 dhe neni 36), ju keni të drejtën e aksesit, korrigjimit dhe fshirjes së të dhënave tuaj. Ju mund të kontaktoni Wimifi duke klikuar këtu ose duke përdorur formularin tonë të kontaktit.

 

UniciPass është një sistem menaxhimi elektronik i katave të besnikërisë i propozuar nga Wimifi.

Të dhënat tuaja ruhen në  serverin e Wimifi që hostohet në Francë. 

Po, sistemi UniciPas merr tërësisht parasysh direktivat dhe rregulloret evropiane të mbrojtjes së të dhënave personale (GDPR). Është elementi që garanton që të dhënat tuaja nuk do të përdoren pa pëlqimin tuaj.